Kolmiotuki OPUS kaksoiskiinnitys

Kolmiotuki OPUS kaksoiskiinnitys

Tuotenumero: 187-00409

Toimitusaika: 1-3 pv

Kolmiotuki Opus toimitetaan kaksois- tai ruuvikiinnityksellä. Ergonominen kolmiotuki Opus antaa monisuuntaisen tuen ja tekee siirtymisestä entistä turvallisemman ja tukee omatoimisuutta antaen mahdollisuuden aikaisempaan kotiutumiseen.

Kysy myös muita kiinnitysvaihtoehtoja.

AVK-PINTO OY Kolmiotuen käyttöohje, kotikiin.

 

Description

Alkuperäinen ja ergonominen Kolmiotuki Opus antaa monisuuntaisen tuen ja tekee siirtymisestä entistä turvallisemman. Kolmiotuki Opus mahdollistaa aikaisemman kotiutumisen sekä nopeamman kuntoutumisen ja se on myös erinomainen apuväline kotona asuvan turvallisen nousun ja siirtymisen mahdollistaja.

Kolmiotuki Opus toimitetaan kiinnitysosilla varustettuna. Valittavana on erilaisia kiinnityssarjoja. Monipuolinen kotikiinnitys antaa mahdollisuuden kiinnittää tuen lähes jokaiseen kotisänkyyn. Jos sängyn laita on heikko tai sänkyyn ei ole saatavilla kiinnitysjärjestelmää, voi tuen kiinnittää myös seinään. Edullisin vaihtoehto on ns. ruuvikiinnitys, joka on nopea ja yksikertainen kiinnittää mukana tulevilla ruuveilla. Tuki on saatavana myös kaksoiskiinnityksellä, jolloin ruuvikiinnitystä ei tarvita.

Nousutuki OPUS fix on edullinen vaihtoehto turvalliseen siirtymiseen.
Fix on yksinkertainen ja nopea asentaa mihin tahansa puulaitaiseen kotisänkyyn. OPUS fix toimitetaan kiinnitysosilla varustettuna, joista edullisin vaihtoehto on ns. ruuvikiinnitys. Se on nopea ja yksinkertainen kiinnitää mukana tulevilla ruuveilla. OPUS fix on myös saatavana kaksoiskiinnityksellä.
Kolmiotuen kotikiinnitysosat sopivat myös OPUS fix`n kiinnitykseen.

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kolmiotuki OPUS kaksoiskiinnitys”

Your email address will not be published.